Städservice i Sotenäs, Uddevalla & Lysekil

Ett familjeföretag

Lina-jolita städservice är ett familjeföretag som erbjuder sina städtjänster till både företag och privatpersoner. 100% nöjd-kundgaranti med hög kvalité på arbetet. Vår vision är att bli en av de bästa inom branschen som alltid kommer erbjuda hög kvalite hushållsnära tjänster med hög renhet och effektivitet samt bra service.

Vi vill vara ett bolag som står för långsiktighet, bra villkor och gör din vardag mycket renare och enklare. Att komma hem till ett ny städat hem som doftar rent och fräscht känns lyxigt och underlättar avsevärt i det ständiga vardagspusslet. När du väljer lina-jolita städservice får du trygg service av kompetent personal. Vi är mycket måna om våra medarbetare, har en låg omsättning av personalen och kunder som är mycket nöjda.

Idén till lina-jolita städservice föddes ur grundaren Lina och Jolitas egen livssituation. Med många intressen och yrkesambitioner blev det svårt att få tiden att räcka till. Med en befintlig verksamhet med inriktning på att skapa ökad livskvalité för sina kunder var steget inte långt till att starta lina-jolita städservice.

Vi på lina-jolita städservice är ett flexibelt företag med flera års erfarenhet inom städbranschen som hjälper dig med tjänster som hemstädning, flyttstädning, fönsterputs, flyttstädning, kontors städ, trapphusstäd och flytthjälp. Vi har även tjänster såsom, byggstädning, packhjälp, mattvätt och trädgårdsskötsel. Våra tjänster för städhjälp har varit väldigt efterfrågade och vi växer hela tiden vilket är vårt starkaste bevis på att våra kunder är nöjda med vårt arbete. Vår ambition är att vara det mest uppskattade och flexibla vi har möjlighet att vara. Att göra allt som andra kanske inte kan eller inte tror på du måste bara be om det så löser vi resten.

Ring oss idag:  0735733534/ 0763-41 46 73