Tjänster

Vi erbjuder företag och privatpersoner städservice.
Samtliga tjänster är RUT-avdragsberättigade.

Vi ser till att din städning görs korrekt

Vi har en checklista som du kan vara med och justera efter önskemål, denna checklista utgår vi efter och på så sätt säkerställer vi att städningen blir korrekt utförd. Med våra tjänster följer en så kallad nöjd kund-garanti, vilket innebär att om något städmoment missas under en städning, så åtgärdar vi det så fort som möjligt.

Storstädning

Det krävs gott om tålamod och tid att flytta undan stora otympliga möbler och göra rent i samtliga hörn och skrymslen. Det är lätt att stanna upp halvvägs i processen och ta genvägar för att förkorta den. Men utförs städningen ordentligt till punkt och pricka är känslan riktigt härlig. Känslan av ordning, reda samt renhet som infinner sig är svårslagen. Boka tid hos oss, ge oss nycklarna och låt oss sköta städningen så kan du ägna din dyrbara tid åt viktigare saker. Ibland mår hemmet bra av en riktigt grundlig storstädning. Känslan av att komma hem till ett skinande rent och väldoftande hem är oslagbar. Fräscha ytor, inget damm ovanpå garderober och ett blänkande rent badrum. Balsam för själen tycker vi.

Så fungerar vår storstädning

Vår storstädningstjänst innebär en grundlig rengöring av ditt hem och utförs av våra professionella städare. Innan vi utför en storstädning i ditt hem gör vi alltid ett hembesök hos dig, där vi tillsammans går igenom vad som behövs i just din bostad. Längre ner på sidan kan du läsa mer om vilka moment som ingår i tjänsten. Vi är här för dig. Därför är vi flexibla i våra tjänster. Så om du behöver extra rengöring av kyl och frys, totalrengöring av ugnen eller putsning av fönster är det bara att fråga oss – vi gör det mesta i hemmet vår storstädning ingår alltid följande tjänster:

Städning av samtliga rum

- Skakning av små mattor, om möjligheten finns.
- Moppning av golv.
- Putsning av speglar.
- Papperskorgar tömmes.
- Dammtorkning av prydnadssaker, hyllor och tavlor i lämplig höjd.
- Möbler och lampor dammas av.
- Golv, mattor samt klädda och stoppade möbler dammsugs.
- Golvlister, dörrar, karmar, kontakter, fria ytor, och ytor högt upp –exempelvis ovanpå garderober och höga skåp – torkas av.

Städning av kök

- Invändig rengöring av mikrovågsugn.
- In- och utvändig rengöring av utrymme där sopor förvaras.
- Köksbänk, diskbänk, spis och kakelvägg rengörs.
- Avtorkning av fläckar på fläkt, köksluckor och utsidan av vitvaror.

Städning av badrum och toaletter

- Torkning av badrumsskåpet.
- Rengöring av kran och handfat.
- Torkning av väggarna.
- Rengöring av badkar och dusch samt toaletten.
- Rengöring av vitvarors utsida. 

Hemstädning

Vad gör just din vardag lite skönare och bekvämare? Kanske är det känslan av att veta att du kommer hem till ett väldoftande och ny städat hem. Eller är det lyxen att kunna unna dig lite extra tid med din partner, familj och vänner? Hemmets är ens egen oas, bort från stressen och allt annat. Det är den platsen som ger dig lugn och ro i en annars stressig tillvaro. Då är det självklart att man vill ha det rent hemma. Överlåt städningen av hemmet till oss. Vi utför en grundlig och noggrann städning av ditt hem. Vi skurar ditt golv och tvättar möbler med vår underbara ång- och tvättdammsugare, så att färgen och lystern kommer tillbaka.

Veckostädning

Den hemstädning som vi utför varje eller varannan vecka kallar vi för veckostädning. Vi börjar med ett hembesök där vi tillsammans med er går igenom vilken städhjälp som behövs i just din bostad. På lina-jolita städservice är vi övertygade om att nöjda kunder fortsätter att använda våra tjänster. Därför har vi inga bindnings- eller uppsägningstider. Så länge du vill att vi fortsätter att städa ditt hem så gör vi det – när du behöver avsluta eller pausa tjänsten så gör vi det direkt.

Så fungerar vår hemstädning

Varje hem är unikt och vi anpassar oss alltid utifrån det, men här nedan kan du läsa mer om vilka tjänster som brukar ingå när vi städar och rengör ert hem.

Städning av samtliga rum

- Spegelputsning.
- Dammsugning av golv, lister, kontakter, element, mattor samt stoppade och klädda möbler.
- Dammtorkning av fönsterbrädor och alla fria ytor.
- Borttagning av fläckar på dörrar och karmar.
- Golven fukt moppas, eller enligt överenskommelse med er.
- Tömning av papperskorgar.
- Tavelramar och hängande väggdekorationer i ståhöjd dammas av.
- Lampskärmar i arbetshöjd dammas av. Rengöring av toaletter och badrum.
- Torkning av fläckar på badrumsskåp och vitvaror
- Dusch, badkar, handfat och toalett rengöres
- Torkning av fläckar från väggar
- Duschväggar avtorkas

Städning av kök

- Invändig rengöring av mikrovågsugn.
- In- och utvändig rengöring av utrymme där sopor förvaras.
- Köksbänk, diskbänk, spis och kakelvägg rengörs.
- Avtorkning av fläckar på fläkt, köksluckor och utsidan av vitvaror.

Tänk på detta innan vi besöker dig

För bästa resultat, se till att dammsugare och övriga redskap är i bra skick. Om tid finns, plocka gärna undan leksaker, disk och kläder så blir vi mer effektiva i ditt hem. Se till att samtliga rengöringsmedel finns hemma enligt den listan ni erhåller i samband med hembesök. Du kan också ladda ner listan här. Varför inte låta oss ta hand om strykningen också? Vi stryker snabbt och enkelt dina skjortor och kläder när vi ändå besöker ditt hem – meddela oss om du vill att det skall ingå i veckostädningen. Det enda vi behöver från dig är en hel och ren strykbräda, ett välfungerande strykjärn och en vattenflaska med sprayfunktion – sen kan vi göra din vardag ännu enklare.

Flyttstädning

Ska du flytta och behöver fokusera på att affären går rätt till samtidigt som den gamla lokalen / hemmet måste städas undan utan att något skadas? Oroa dig inte, vi tar hand om flyttstädningen och utför det efter ett överenskommet schema. I detta omfattas rengöring av golv och väggar samt djuprengöring av ugn, och takfläkt bland annat. Att flytta till ett nytt hem är ett spännande steg i livet. Se därför till att njuta fullt ut av stunden - och låt oss ta hand om flyttstädningen. Medan du packar upp kartonger och fyller bokhyllor och byråer i din nya bostad, tar vi hand om flyttstädningen i ditt tidigare boende. Snabbt, professionellt och alltid till ett riktigt bra pris.

Flyttstädning av kök

- Avtorkning av belysning.
- Rengöring av kyl, sval och frys in- och utvändigt samt under.
- Tänk på att frysen måste vara avfrostad för att vi skall kunna rengöra den.
- Rengöring av utdragen spis in- och utvändigt, inklusive ugnsplåtar.
- Köksfläkt rengöres, inklusive dess ventiler. Dock ej inuti fläkten.
- Skåp, lådor och bänkar rengörs både ut- och invändigt. Tänk på att de måste vara tömda på lösa föremål för att vi skall kunna rengöra dem.
- Diskmaskin rengöres in- och utvändig.

Flyttstädning av bostadsrum

- Rengöring av samtliga golv.
- In- och utvändig rengöring av garderober.
- Rengöring av kontakter, dörrar, karmar, element, fönsterbrädor samt alla målade ytor.
- Rengöring av badrum och toa.
- Rengöring av kakelväggar.
- Rengöring av golvbrunnar och ventiler.
- Rengöring av samtliga förvaringsutrymmen.
- Avtorkning av belysning.
- In- och utvändig rengöring av toalettstol, badkar och jacuzzibadkar. Tänk på att du behöver montera ned fronten innan vi kommer och återställa den efter rengöring.
- Torktumlare, tvättmaskin samt torkskåp rengöres in- och utvändigt.

Tänk på detta inför flyttstädningen

Vi tillhandahåller allt material och utrustning för städningen. Tänk dock på att hemmet bör vara helt tomt när vi kommer för att vi skall kunna utföra städningen på ett bra sätt. Kyl och frys bör också vara urplockade avstängda och utdragna så att vi kommer åt att städa. Om det finns befintliga skador, som exempelvis fönster som inte går att öppna eller trasiga vitvaror, är det viktigt att du meddelar oss om dessa innan vi påbörjar städningen. Tänk också på att meddela oss om du vill att vi städar boytor såsom balkong, förråd eller garage eftersom detta bör beställas innan vi påbörjar städningen.

Kontorsstädning

Vi är specialister på hemstädning. Med samma omsorg och professionalitet städar vi och sköter om ert kontor. Om du låter oss ta hand om er kontorsstädning ser vi till att ni alltid har en representativ och välstädad kontorsmiljö, för era anställda och kunder. Vår kontorsstädning kan utföras regelbundet en gång i månaden, en gång i veckan eller en gång om dagen. Hur ofta du vill att vi städar era kontor avgörs utifrån företagets behov. Tänk på att vi också kan anpassa frekvensen på städningen beroende på säsong om ert behov av städning varierar över året
När du anlitar oss får du alltid en städtjänst som är både prisvärd och anpassad efter era kontor och lokaler. Be oss gärna om en erbjudande, vi vågar lova att du kommer att bli positivt överraskad. Om du anlitar lina-jolita städservice ta för att sköta om och städa ert kontor får du alltid ett lågt och fast månadspris, personlig städare, nöjd kund-garanti och vi har en bra ansvarsförsäkring om något skulle hända.

Städning av samtliga kontor och rum

- Dammsugning av golv och mattor.
- Samtliga golv fuktmoppas.
- Tömning av papperskorgar
- Damning av fria ytor.
- Fläckborttagning på lister, speglar och dörrar.

Städning av toaletter

- In- och utvändig rengöring av samtliga toaletter.
- Städning av kök eller pentry.
- Rengöring av kök och pentry.
- Rengöring av arbetsbänk och diskbänk.

Städmaterial ingår - om du vill

Vill ni använda eget städmaterial eller ska vi ordna det? Vi är lyhörda för era behov och kan, om du önskar det, golvmopp, rengöringsdukar, rengöringsmedel, dammsugare och engångsmaterial. Säg till vad du önskar så ordnar vi det.

Fönsterputs

Vi putsar dina fönster och ser till att leverera ett skinande resultat. Vi putsar fönster åt såväl privatpersoner som företag. Vi rengör och putsar fönstren både in- och utvändigt. Rena fönster är viktigt, dels för att bibehålla en god arbetsmiljö, utan även för att släppa in mycket ljus. Är fönstret för smutsigt dämpas ljusinsläppet och därmed kan arbetsmiljön försämras, vilket är extra viktigt i kontorsjobb där man sitter en stor del av arbetsdagen i kontoret.

Trädgårdsskötsel

Vi sköter och underhåller din trädgård åt dig, vare sig det är en privat trädgård eller ett företags trädgård. Bland annat ser vi till att klippa samt rensa ogräs. Trädgården rensas även på grenar, gamla växter samt löv. Kan det vara så att du vill ha löpande skötsel av trädgården, kan du vända dig till oss så kommer vi överens och upprättar ett löpande schema så att en kontinuitet upprätthålls i trädgårdsskötseln.

Byggstädning

Byggstädning är av stor vikt för att besiktningsmannen ska kunna utföra en ordentlig analys av nybygget. Byggstädning är också fördelaktigt att ha för att kunna flytta in efter en nyrenovering, så att man slipper fula fläckar m.m. Under grovstädningen tar vi bort större föremål och smuts bort. Grövre dammsugning och avtorkning utförs också i detta steg. Vid slutstädningen rengörs samtliga ytor. Vi utför byggstädning av högsta kvalitét och ser till att du blir nöjd.

Möbel & mattvätt

Har du vackra mattor eller möbler hemma som har fått fläckar eller tappat lyster? då kan du vända dig till oss. Vi använder oss av kraftfulla och säkra metoder för att rengöra de flesta tänkbara typer av mattor och möbler. Gällande mattor behöver du säkerställa att materialet tål att rengöras med vatten. Vare sig det handlar om större soffa eller mattan i vardagsrummet kan du vara säker på att vi levererar ett riktigt bra resultat.

Kontakta oss